Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η ηλικία, οι 1 εκατομμύριο followers και η σχέση του με την Σοφία Φυρού

Όσα δεν γνωρίζουμε για τον γνωστό youtuber!

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η ηλικία, οι 1 εκατομμύριο followers και η σχέση του με την Σοφία Φυρού
News 21.01.2022 14:17
Από Αναστασία Χήρα

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων μέχρι το 2019, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου 2018 με την πρώτη του σειρά βίντεο Δημόσια Κατακραυγή στο Instagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube στις 24 Μαρτίου 2018 και στις 4 Απριλίου 2018 ανέβασε το πρώτο βίντεο της ίδιας σειράς Δημόσια Κατακραυγή.

Ο άμεσος αντίκτυπός του στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής Ιδιωτική Κατακραυγή, μια εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο ανάλογα με το προφίλ του καλεσμένου του, που διαδραματίζεται στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, εκτός από τα Social Media, συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την Σοφία Φυρού να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο γνωστός Youtuber, μάλιστα, έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα εάν έχουν παντρευτεί.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, την Πρωτοχρονιά αποφάσισε να συστήσει τον γιο του Κωνσταντίνο, με τον οποίο μάλιστα έχουν τρομερή ομοιότητα.

Το Instagram του Αλέξανδρου Κοψιάλη που συγκεντρώνει χιλιάδες likes

Τα σχόλια του Twitter για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Ξεσηκωμένο είναι το ελληνικό internet τις τελευταίες μέρες, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν δεχθεί σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media είναι και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το όνομά του μάλιστα βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στα πρώτα trends του Twitter, με τους χρήστες να εξηγούν για ποιο λόγο πρέπει το κοινό να σταματήσει να τον ακολουθεί.

Πώς μπλέχτηκε με την υπόθεση όμως; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ρόλο παρουσιαστή; - Που αναμένεται να τον δούμε;

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιού του!

Share