Συγκινεί ο Ουγγαρέζος με την αποκάλυψή του για τον Παντελίδη: «Βλέπω τα μηνύματά μας στο κινητό μου»

«Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τόσα χρόνια, ένιωσα πολύ θόρυβο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Ουγγαρέζος με την αποκάλυψή του για τον Παντελίδη: «Βλέπω τα μηνύματά μας στο κινητό μου»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21/01 μέσα από την εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε ένα βίντεο του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε η δίκη με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές. Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον φίλο του.

Οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου για τον Παντελίδη

«Τα τραγούδια ήταν από την ψυχή του, ήταν βιωματικά γι’ αυτό και είχαν τέτοια ανταπόκριση! Εμένα είναι φίλος μου… Ακόμα μέσα μου τον θεωρώ φίλο μου… καμιά φορά κοιτώ τα μηνύματα μας στο κινητό μου.

Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τόσα χρόνια, ένιωσα πολύ θόρυβο, δεν έχω ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία μαζί, τόσα χρόνια μετά τα τραγούδια του έχουν ανταπόκριση».

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας - «Όλα τα στοιχεία που έχουμε...»

Η δίκη για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και του τροχαίου που του κόστισε την ζωή έχει ξεκινήσει και μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου της Μίνας Αρναούτη, στις κάμερες μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δήλωσε ότι η οικογένεια προσδοκά ότι οδηγός δεν ήταν ο τραγουδιστής καθώς εμφανίστηκε μάρτυρας που τον είδε να κάθεται στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκεί υπάρχει και DNA του.

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης. Να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει dna μόνο του Παντελίδη. Έχει δώσει ήδη κατάθεση ο συγκεκριμένος μάρτυρας όπου ο ίδιος τον έβαλε στην θέση του συνοδηγού», είπε.