Λάκης Γαβαλάς για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Εμάς μας χρησιμοποίησε στο My Style Rocks, κάνοντας...»

«Νόμιζε ότι μας περιέπαιζε όλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Εμάς μας χρησιμοποίησε στο My Style Rocks, κάνοντας...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την οποία γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο «My style rocks» καθώς την βλέπουμε στο φετινό Survivor 5 όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Η Ευρυδίκη, παρόλο που τότε εμάς μας χρησιμοποίησε στο My Style Rocks, κάνοντας αυτά τα νουμεράκια της, της εύχομαι καλή δύναμη, γιατί τελικά βγάζει τον καλό της χαρακτήρα.

Τότε, στο My Style Rocks, ήθελε να γίνει διάσημη, να κάνει ένα Instagram πιο πλούσιο και βέβαια υποτίθεται ότι νόμιζε ότι μας περιέπαιζε όλους προκειμένου να κάνει ένα fan club. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι το οποίο τους έχει δείξει ότι “πουλάει” κάνοντας διάφορα πράγματα, αλλά μέσα από όλα βγάζει και μία ευαισθησία.».

Φωτογραφίες από την Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πριν τις πλαστικές σε πρόσωπο και σώμα

Η Ευρυδίκη έχει δυναμική και προσγειωμένη προσωπικότητα ταυτόχρονα, κι αυτό φαίνεται καθημερινά στις αντιδράσεις της μέσα στο Survivor πλέον...

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 35 χρονών. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Το κοινό την γνώρισε καλύτερα όταν είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, και παρά το γεγονός πως είχε αποχωρήσει οικειοθελώς "έμεινε" στον κόσμο..

Στα 18 της, που ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα, πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του modeling δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Survivor

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Survivor πλαστικές