Survivor 5: Οργισμένη η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να...»

Η έξαλλη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οργισμένη η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (δείτε εδώ φωτογραφίες της), ξέσπασε για τη συμπεριφορά του Βαλάντη και για την ατάκα που είπε στην αδερφή της στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1).

Το ζήτημα του Βαλάντη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και η αλήθεια είναι πως παρόλο που ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τη συμπάικτριά του, εκείνη δεν έδειξε να τη δέχεται.

H ανάρτηση της αδερφής της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor 5 και τον Βαλάντη

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις», έγραψε η Βάγια Παπαδοπούλου.

Στη φορά η σκηνή με την λεκτική επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - «Ήταν χυδαίο»

Αρκετές εντάσεις έφερε στην παραλία των Διασήμων για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης και συγκεκριμένα το σχόλιο που έκανε στην Ευρυδίκη, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Ματίκας, ήταν «παρόλο το πρόβλημα υγείας που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι Διάσημοι έχουν στραφεί εναντίον του και πρώτη πρώτη φυσικά η Ευρυδίκη, η οποία μιλώντας στην κάμερα, ήταν φανερά απογοητευμένη από την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

«Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε» ήταν μερικά από τα λόγια της.