Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άναυδη στον αέρα του Mega η Ελένη Μενεγάκη - Η αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο

«Άγγελε μου...»

Άναυδη στον αέρα του Mega η Ελένη Μενεγάκη - Η αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο
News 21.01.2022 15:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει μία υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι δε διστάζει να κάνει συχνές αναφορές στα παιδιά της. Ιδιαίτερα στον μεγάλο της γιο, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν celebrity στα social media.

Αυτή τη φορά λοιπόν, βγήκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, και ο τηλεθεατής με τον οποίο μίλησε η παρουσιάστρια λεγόταν Άγγελος. Μόλις το άκουσε αυτό η Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε.

«Αχ, Άγγελέ μου! Έχεις το παιδί του παιδιού μου! Ε, το όνομα του παιδιού μου! Τι κάνεις Άγγελέ μου! Πού είσαι παιδί μου; Τι σπουδάζεις;», του είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια θέλησε να μάθει και αν είναι το ίδιο ζώδιο με τον γιο της (δείτε εδώ το ζώδιο του Άγγελου Λάτσιου).

Το τηλεφώνημα και η αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο

Με τι ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Μάλιστα ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο - Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο γιος τους, Άγγελος

Πόσο κοστίζει την βραδιά το σαλέ που πήγε με την σύντροφό του, Γαία, ο Άγγελος Λάτσιος

Share