Σε εκπομπή του OPEN η Δέσποινα Βανδή - Θα τα αποκαλύψει όλα

Που θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε εκπομπή του OPEN η Δέσποινα Βανδή - Θα τα αποκαλύψει όλα

Αυτή την Παρασκευή στις 20:00, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», σε μία μουσική βραδιά, έκπληξη, λίγο μετά την επισημοποιήση της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μαζί της θα είναι και ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος θα μας χαρίσει ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι.

Η Δέσποινα Βανδή στο Ένα Τραγούδι Ακόμα

Η καθηλωτική Δέσποινα Βανδή, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μας μαγεύει και μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά. Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ανοίγουν τις καρδιές τους και μιλάνε για την αγάπη, τον έρωτα και φυσικά για το τραγούδι.

Στην παρέα τους έρχεται και ο αγαπημένος Λούκας Γιώρκας για να ερμηνεύσει παλιές «μεγάλες» επιτυχίες, που άφησαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Φυσικά, θα απολαύσουμε και το ιδιαίτερο ντουέτο του με τη Δέσποινα Βανδή, με τους δύο καλλιτέχνες να μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους, σε μία πολύ όμορφη συνύπαρξη.

Αυτή την Παρασκευή, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι ο ταλαντούχος Αλέξανδρος - Σταύρος Παπαδάκης, ο οποίος τραγουδάει εκπληκτικά, παίζει πιάνο, τρομπόνι , σπουδάζει χορό στην Ολλανδία, γράφει στίχους και μουσική. Σε αυτή την εκπομπή, ο Αλέξανδρος Σταύρος έχει την τιμητική του, αφού είναι ο πρώτος που κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και ερμηνεύει ξένα αλλά και ελληνικά τραγούδια.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN.

Η αντίδραση της Βανδή μετά από ερώτηση για την συνεργασία της με τον Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή από τότε που δημοσιοποίησαν την σχέση τους δεν φοβούνται να δείξουν τον έρωτά τους αφού αρκετές είναι οι δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές φωτογραφίες αγκαλιά. Ωστόσο, πολλά είναι και τα δημοσιεύματα που έχουν βγει και λένε διάφορα περί... γάμου, αλλά και συνεργασίας στο θεατρικό σανίδι.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, όλο και πιο έντονα ακούγεται στα θεατρικά πηγαδάκια ότι πλησιάζει η ώρα που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα σκηνοθετήσει στο θέατρο και μάλιστα σε μιούζικαλ, την αγαπημένη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας και του Βασίλη αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την τραγουδίστρια σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η κάμερα του Πρωινού που την συνάντησε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους όπου θα βρεθεί καλεσμένη και τη ρώτησε για το Chart Show καθώς και για τη φημολογία περί συνεργασίας τους.

«Παιδιά μου, όταν θα είμαι έτοιμη, θα σας τα πω όλα» απάντησε για το Chart Show. Όσο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την συνεργασία τους είπε: «Παιδιά μου τι λέτε…».