Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή - «Εγώ εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια»

Η εξομολόγηση για τα πρώτα βήματα της καριέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή - «Εγώ εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια»

Καλεσμένη στην αποψινή (21/1) εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα», βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω μιας και επέλεξε να τραγουδήσει και μερικές από τις πρώτες της επιτυχίες ενώ παράλληλα μοιράστηκε τα πρώτα της βήματα.

Οι αποκαλύψεις της Βανδή

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακρυά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου.

Εγώ εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή που επισημοποίησε την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη με μια φωτογραφία.

Η αντίδραση της Βανδή μετά από ερώτηση για την συνεργασία της με τον Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή από τότε που δημοσιοποίησαν την σχέση τους δεν φοβούνται να δείξουν τον έρωτά τους αφού αρκετές είναι οι δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές φωτογραφίες αγκαλιά. Ωστόσο, πολλά είναι και τα δημοσιεύματα που έχουν βγει και λένε διάφορα περί... γάμου, αλλά και συνεργασίας στο θεατρικό σανίδι.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, όλο και πιο έντονα ακούγεται στα θεατρικά πηγαδάκια ότι πλησιάζει η ώρα που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα σκηνοθετήσει στο θέατρο και μάλιστα σε μιούζικαλ, την αγαπημένη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας και του Βασίλη αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την τραγουδίστρια σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η κάμερα του Πρωινού που την συνάντησε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους όπου θα βρεθεί καλεσμένη και τη ρώτησε για το Chart Show καθώς και για τη φημολογία περί συνεργασίας τους.

«Παιδιά μου, όταν θα είμαι έτοιμη, θα σας τα πω όλα» απάντησε για το Chart Show. Όσο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την συνεργασία τους είπε: «Παιδιά μου τι λέτε…».