«Πασχίζω να καταλάβω, τι πλάκα είναι να...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Ευγενίδη για την Βούλγαρη

Μετά το περιστατικό με την Ματίνα Παγώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πασχίζω να καταλάβω, τι πλάκα είναι να...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Ευγενίδη για την Βούλγαρη

Κόλλυβα προσέφερε το πρωί της Παρασκευής (21/1) η Ανθή Βούλγαρη στην Ματίνα Παγώνη για καλωσόρισμα στην εκπομπή της, ωστόσο η Πρόεδρος των λοιμοξιολόγων φάνηκε να ενοχλήθηκε αρκετά.

Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

Το σχόλιο του Ευγενίδη για την Βούλγαρη

«Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε και πλάκα στην τηλεόραση, ιδίως στις ενημερωτικές εκπομπές. Απολύτως ανθρώπινο είναι. Τώρα, τι πλάκα είναι να σερβίρεις κόλλυβα on air, πασχίζω ακόμα να το καταλάβω» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.

Και η Αθηναναΐς Νέγκα ξέσπασε ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη - «Πολύ διασκεδαστικό να ειρωνεύεσαι μία...»

Από την άλλη, η Αθηναΐς Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά εναντίον της: «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”.

Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου».

Δάκρυσε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA η Ανθή Βούλγαρη

Πολύ ξεχωριστή ήταν η (15/12) μέρα για την Ανθή Βούλγαρη, λίγο μετά τον σάλο με την Αθηναϊς Νέγκα, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Φυσικά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της είχε ετοιμάσει και μερικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Κοινωνία ώρα mega, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα της, κ. Πόπη, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλα.

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή. Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό.

Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό», ανέφερε η μητέρα της.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη δέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής ακόμα μια έκπληξη και αυτή ήταν τηλεφώνημα από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο.