Δέσποινα Βανδή: Ασύλληπτο βίντεο από το σπίτι της - Μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Ίδιες μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Ασύλληπτο βίντεο από το σπίτι της - Μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει πια η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη. Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί καθώς σε λίγο καιρό η Μελίνα θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό. Έτσι θέλουν να ευχαριστηθούν όσο χρόνο έχουν μαζί στην Ελλάδα.

Το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο μαζί με την αγαπημένη της Μελίνα μέσα από το σπίτι τους.

Στο παρελθόν μαμά και κόρη έχουν ανεβάσει κι άλλα κοινά στιγμιότυπα ενώ έχουν τραγουδήσει και μαζί (δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο).

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της και έτσι πλέον θυμίζει πολύ τη Δέσποινα Βανδή στην αρχή της καριέρας της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Η περίοδος αυτή φαίνεται πως είναι εξαιρετική για τη Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της την ιστορία που δημιουργήθηκε με το διαζύγιό της, προχώρησε τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) και στα επαγγελματικά της, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή έχει θέσει σε όλους και σε όλα μία βασική προτεραιότητα που δεν είναι άλλη από τα δύο παιδιά της. Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, λίγο πριν πάει στα στούντιο για το live του J2US, απόλαυσε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) με την αγαπημένη της κόρη, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και δεν είναι τυχαίο που πολύ συχνά κάνουν αναρτήσεις η μία για την άλλη. Μάλιστα, η Μελίνα έχει πια μεγαλώσει και μοιάζει όλο και πιο πολύ στην μαμά της. Εκμεταλλευόμενες λοιπόν τη χθεσινή λιακάδα, απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα δίπλα στη θάλασσα και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαΐδη