Αγκαλιά με τον γάτο της - Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

«Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγκαλιά με τον γάτο της - Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

Μια φωτογραφία με τον γάτο της, τον Billy δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τατιάνα Στεφανίδου, προχωρώντας σε μια πολύ γλυκιά εξομολόγηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζωάκια, το ίδιο και όλη η οικογένειά της για αυτό και πριν μερικά χρόνια απέκτησαν στο σπίτι τους (δείτε το εδώ) δυο σκυλάκια, τον Willy, τον Tommy Τommy τον οποίο υιοθέτησαν από ένα φιλοζωικό σωματείο αλλά και τον γάτο τους, Billy, που επίσης υιοθέτησαν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο γατούλης πλέον δεν φοβάται να τον αγγίξουν και ίσα ίσα τους εμπιστεύεται όλους πολύ.

Η τρυφερή ανάρτηση της Στεφανίδου με τον γάτο της

«Ο Μπιλάκος, είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε στο σπίτι, δεν μας άφηνε να τον ακουμπήσουμε. Η οδηγία που είχαμε ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουμε στην κοιλιά, γιατί αγριεύει. Ζούσε όπως μας είπαν πολλές ώρες μόνος και κλεισμένος σε ένα μπάνιο, γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έλειπε πολύ από το σπίτι.

Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί. Σήμερα ξαπλώνει ανάσκελα και παρακαλάει για χάδια. Η αγάπη όλα τα νικά και μπορεί να αλλάξει κάθε έμβιο ον ! Μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η φωτογραφία της ΤατιάναςΣτεφανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

Στεφανίδου και Ευαγγελάτος έστησαν γλέντι στο σπίτι τους - Χόρεψε με maxi τουαλέτα η Τατιάνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έκαναν ρεβεγιόν στο σπίτι τους μόνο με την οικογένεια τους, θέλοντας έτσι να προστατευτούν από την διασπορά του κορωνοϊού. Ωστόσο, ακόμη και έτσι το γλέντησαν και με το παραπάνω.

Φορώντας τα καλά τους, έφαγαν - δείτε την τραπεζαρία τους με το στολισμένο δέντρο - και γιόρτασαν την τελευταία ημέρα του 2021 με όμορφες στιγμές. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες από τον χορό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της όπου χόρευε με την μάξι τουαλέτα της, δημιουργία της Άννας Βενέτη.

«Καλή Χρονιά σε όλους! Του χρόνου τέτοια μέρα να χορεύουμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι!!! Και να γελάμε και να χαιρόμαστε και να αγαπιόμαστε και να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο», έγραψε στη λεζάντα της.