Συγκινεί ο Παύλος Χάππιλος - «Μετά το Masterchef με αγκάλιασε κόσμος που δεν θα με αγκάλιαζε λόγω του γκέι»

Όλα όσα σχολίασε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Παύλος Χάππιλος - «Μετά το Masterchef με αγκάλιασε κόσμος που δεν θα με αγκάλιαζε λόγω του γκέι»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (23/1) ο Παύλος Χάππιλος. Ο πρώην παίκτης του Masterchef σχολίασε όσα μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει στις οντισιόν του νέου κύκλου.

Τα σχόλια του Χάππιλου για το Masterchef 6

«Προς το τέλος εμείς ζούσαμε περισσότερο κάνουν την εμπειρία πολύ πιο ανάλαφρη είναι πολύ ωραίοι τύποι.

Αισθάνθηκα με το που βγήκα από το MasterChef ότι πέρασα το μήνυμα για τη διαφορετικότητα. Βγήκα και είδα όχι μόνο ότι παίξανε και πέρασαν το μήνυμα που ήθελα αλλά και ότι οι άλλες εκπομπές είχαν να πουν κάτι σωστό για αυτό και με αγκάλιασε κόσμος που δεν θα με αγκάλιαζε λόγω του γκέι.

Μπορεί να μην κέρδισα αλλά αυτό που θέλησα να κάνω, το πέτυχα», κατέληξε ο Παύλος Χάππιλος, που μας έδειξε για πρώτη φορά τους γονείς του.

«Είμαι ένας μη απειλητικός γκέι! Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα...»

Στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Παύλος Χάππιλος για να φτιάξει σοκολατένια μπισκότα, ωστόσο θέλησε ταυτόχρονα να περάσει κι ένα μήνυμα.

«Γενικότερα δεν είμαι ανταγωνιστικός. Έπαιξα με έναν φίλο μου μπιρίμπα κι ένιωσα ανταγωνισμό κι είπα αυτό είναι, είχα ξεχάσει το συναίσθημα. Στο παιχνίδι προσπαθούσα πάρα πολύ να μην με χτυπήσει ο ανταγωνισμός γιατί τον έβλεπα πολύ γύρω μου. Δεν πήγα για να κερδίσω, δεν το πίστευα. Στην πορεία άλλαξε. Πήγα για να δοκιμαστώ.

Να περάσω ένα μήνυμα, που χάρηκα που περάστηκε. Πήγα με αφέλεια. Ήξερα πριν πάω, ότι είμαι ένας μη απειλητικός γκέι. Εννοώ με βλέπεις κι είμαι συμπαθητικός, είμαι χαμογελαστός. Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα μπορούσε να ακούσει πιο άνετα το μήνυμα. Ήξερα ότι μπορώ να πω αυτά που με εκφράζουν και να τα ακούσει ο άλλος» ανέφερε ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος πριν λίγο καιρό έδωσε το παρών στο Athens pride.