Μπόμπα - Τανιμανίδης: Χαμός στο Instagram με το βίντεο των παιδιών τους - Ξετρελάθηκαν με το χιόνι

Γελάνε και αγκαλιάζονται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπόμπα - Τανιμανίδης: Χαμός στο Instagram με το βίντεο των παιδιών τους - Ξετρελάθηκαν με το χιόνι

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο βίντεο το οποίο απαθανατίζει τις δύο κόρες του, Αριάννα και Φιλίππα να βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι.

Οι μικρές όχι απλά χάρηκαν αλλά γέμισαν γέλια το σπίτι (δείτε εδώ το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν) και μάλιστα πήγαν να αγκαλιαστούν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το υπέροχο βίντεο με τα παιδιά του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα εδώ και κάποιες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα!

Το βίντεο των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

«Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.

Η υπέροχη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες του, Αριάννα και Φιλίππα

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα και των δύο υπέροχων κοριτσιών τους!

Χθες (18/1) ο παρουσιαστής της «Φάρμας» είχε την ονομαστική του εορτή – καθότι έχει βαπτιστεί Θανάσης – και γιόρτασε με την πιο γλυκιά συντροφιά στη ζεστασιά του σπιτιού του.

Από ότι φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πλέον εγκληματιστεί με την νέα του καθημερινότητα (δείτε εδώ γιατί).

Νιώθοντας πιο περήφανος από ποτέ για τις κόρες και τη γυναίκα του και καμαρώνοντας την οικογένεια του να παίζουν μαζί ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του δώσει κανείς όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram .

Ο νεαρός παρουσιαστής είπε: «Ό,τι χρειάζομαι για την γιορτή μου σήμερα το έχω εδώ. Γενικότερα ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι συνήθως βρίσκεται μπροστά μας. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι το 2022 να βρείτε αυτό που ψάχνετε».