Καλό Μεσημεράκι: Εκτός αέρα ΣΚΑΪ η εκπομπή - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τα χιόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Εκτός αέρα ΣΚΑΪ η εκπομπή - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι δεν πρόκειται να βγει σήμερα (24/1) στον αέρα λόγω του χιονιά.

Όπως εξήγησε, τα στούντιο του ΣΚΑΪ έχουν αποκλειστεί από τα χιόνια. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε δεν βγήκε στον αέρα και η εκπομπή Love it.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ανακοίνωσε τα νέα με ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε από τα χιόνια ενώ τόνισε πως όλοι πρέπει να προσέξουν καθώς ο καιρός είναι πολύ άσχημος και το έδαφος επικίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά στα Βόρεια Προάστια που έχει επίσης αποκλειστεί από τα χιόνια

Ο Νίκος Μουτσινάς όταν είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τους φίλους του ή στο σπίτι με τα 3 κατοικίδια του. Έχει διακοσμήσει έτσι την οικία του στα Βόρεια Προάστια, ώστε να είναι η προσωπική του "φωλιά" στην οποία θα χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα.

Το μπαλκόνι του έχει φυτά και διακοσμητικά, ενώ υπάρχει μια κούνια σαν φωλιά στην οποία κάθεται και χαλαρώνει με τα κατοικίδια ζώα του που τόσο πολύ αγαπά.

Ωστόσο, περισσότερες εικόνες μας έχει δείξει από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού του. Το σαλόνι του έχει ως επί το πλείστον γήινα χρώματα και μια... θεατρικότητα. Τα έπιπλά του περιέχουν μοντέρνα και vintage στοιχεία, ενώ συναντά κανείς διάφορα είδη φωτιστικών.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να θέλει μνα κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα φωτογραφήθηκε υποδυόμενος παλιές cover stars της Vogue Greece, στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Καθημερινή και μίλησε ανοιχτά για την υιοθεσία.

Στην συζήτηση που είχε με την Χριστίνα Πολίτη, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ ξέσπασε για τα όσα έχουν γραφτεί, ειδικά μετά το φημολογούμενο σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη.

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του», είπε.

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», ανέφερε στη συνέχεια.