Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ετεοκλής Παύλου: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά για την πατρότητα - «Άργησα να...»

Οι προτάσεις που έχουν δεχθεί με την Ελένη Χατζίδου

Ετεοκλής Παύλου: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά για την πατρότητα - «Άργησα να...»
News 24.01.2022 15:11
Από Αναστασία Χήρα

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την εκπομπή που παρουσιάζει με την Μυρτώ Κάζη, η οποία μετά από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού άλλαξε ώρα, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

Η αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου για την πατρότητα

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».

Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη περίοδο του Ετεοκλή Παύλου

Με αφορμή της Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή «Familiar» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Μάλιστα, ο Κώστας Χρονόπουλος ο οποίος ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση του Ετεοκλή Παύλου βρέθηκε επίσης στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για το πως ο ίδιος αντιμετώπισε το ατύχημά του.

«Είχε το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το δωμάτιο που βρισκόταν ο Ετεοκλής. Δυστυχώς ήταν από τα περιστατικά που μένουν αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο, είχε υποστεί τον ακρωτηριασμό αλλά δυστυχώς είχε κι άλλα προβλήματα. Λόγω της μεγάλης παραμονής του στην εντατική είχε χάσει πάρα πολλά κιλά» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος.

Και ο Ετεοκλής Παύλου περιέγραψε: «Ήρθε η ώρα να μάθει και ο κόσμος πως κοιμόμουν στο νοσοκομείο και στην εντατική αγκαλιά με έναν τεράστιο αρκούδο – καρχαρία. Ήταν περίπου στο 1,5 μέτρο και ήταν ένα λούτρινος καρχαρίας. Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα έλεγα ότι ήμουν στη θάλασσα και μου έφαγε το πόδι ένας καρχαρίας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Share