Ανδρέας Φουστάνος: «Με ακινητοποίησαν, με φίμωσαν...» - H ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Πως αντέδρασε ο πλαστικός χειρουργός;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ανδρέας Φουστάνος: «Με ακινητοποίησαν, με φίμωσαν...» - H ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Ο Ανδρέας Φουστάνος, μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο «Mega Καλημέρα» για την ένοπλη ληστεία με θύμα τον ίδιο, τη σχέση που έχει με τις κόρες του και το λόγο που κατηγορεί κάποιους πελάτες και συναδέλφους του. Ο πλαστικός χειρουργός, μάλιστα, αναφέρθηκε, ακόμα, στις σχέσεις που συνηθίζει να συνάπτει με γυναίκες νεαρής ηλικίας, αφού πρόσφατα τον είδαμε με την 37χρονη συνοδό του σε έξοδο τους στο θέατρο Άλσος.

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Φουστάνου για την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του

«Με ακινητοποίησαν, με φίμωσαν. Δεν φοβήθηκα, αλλά σκεφτόμουν μην φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους. Όταν σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, λες θα την τραβήξει την σκανδάλη;»: είπε ο Ανδρέας Φουστάνος για τους κακοποιούς που τον απείλησαν.

Για την σχέση του με τις κόρες του ο ίδιος είπε: «Δεν μου εξομολογούνται τα πάντα, εγώ όμως το κάνω».

«Εδώ στην Ελλάδα η λέξη “παππούς” είναι υποτιμητική όπως τη λένε, γι’ αυτό δεν θέλω να το ακούω από το εγγόνι μου»: δήλωσε ο ίδιος για τα εγγόνια του, ενώ για τις σχέσεις του, ο σπουδαίος πλαστικός χειρουργός είπε:

«Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω. Οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν ασχολούνται με πράγματα που σου προκαλούνε κατάθλιψη» και στμπλήρωσε:

«Ο γάμος είναι τυχαίο γεγονός. Τους δύο γάμους μου δεν τους κατάλαβα, συνέβη πολύ γρήγορα. Τον τρίτο θα τον σκεφτώ. Για τίποτα δεν μετανιώνω».

Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση του με τους γονείς του λέγοντας: «Όταν έφυγα στη Βραζιλία για ειδικότητα πέθανε ο πατέρας μου και δεν είδε ποτέ την επιτυχία που είχα» και στο χειρουργείο που έκανε ειδικά για την μαμά του όταν εκείνη το ζήτησε: «Την περιποιήθηκα, το απαίτησε η ίδια».

«Κατηγορώ και τους πελάτες γιατί δεν έχουν αισθητική όταν αποδέχονται τον παραμορφωμένο εαυτό τους και τους συναδέλφους»: κατέληξε.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον πρώην της

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άγνωστη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι μπροστά στο παιδί τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δεν εξήγησε ακριβώς τι ήταν η σχέση που είχαν μεταξύ τους ενώ δεν περίμενε να ακούσει πως η 49χρονη έχει στο προφίλ της στο Facebook κοινές τους φωτογραφίες.

«Την έχω γνωρίσει την κατηγορούμενη. Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν την γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Πάνω από 15 χρόνια. Άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς μια τέτοια ιστορία. Έχουν δει τόσα τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή που όλα μπορεί να συμβούν. Διήρκησε πολύ λίγο η μεταξύ μας σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος.