Αποφασίστηκε να μην βγουν στον αέρα Happy Day και Mega Καλημέρα - Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Δεν θα βγει στον αέρα καμία ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποφασίστηκε να μην βγουν στον αέρα Happy Day και Mega Καλημέρα - Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ήδη από χθες 24/1 αποφασίσθηκε τόσο η εκπομπή Happy Day όσο και το Mega Καλημέρα να μην βγουν στον αέρα, μετά την κακοκαιρία Ελπίς που "χτύπησε" με σφοδρότητα την Αττική και άφησε πίσω της μεγάλα προβλήματα. Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ήταν και πολλοί δημοσιογράφοι.

Γιατί δεν βγήκαν Happy Day και Mega Καλημέρα στον αέρα

Οι εν λόγω σταθμοί αποφάσισαν να μην βγάλουν στον αέρα τις δυο ψυχαγωγικές τους εκπομπές με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα των εργαζομένων τους, ενώ πολλοί είναι ακόμη και οι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους.

Μάλιστα, το MEGA ανακοίνωσες πως δεν θα βγει στον αέρα καμία ψυχαγωγική εκπομπή σήμερα 25/1.

Εγκλωβισμένοι 20 ώρες στην Αττική Οδό παραμένουν άλλα 1.200 αυτοκίνητα

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έδιναν μάχη, ώστε να απεγκλωβίσουν τους εκατοντάδες οδηγούς που βρίσκονται στην Αττική Οδό, στο έλεος του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία "Ελπίς".

Στη μάχη, με σκοπό να ανοίξει ο αυτοκινητόδρομος, έχουν ριχτεί και άνδρες της ΕΚΑΜ, έπειτα από εντολή που δόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Οι δυνάμεις του Στρατού που συμμετέχουν στην επιχείρηση, μοίραζαν από το βράδυ τρόφιμα, νερά και κουβέρτες στα εγκλωβισμένα άτομα στην Αττική Οδό.

Κακοκαιρία Ελπίς

Οδηγοί και επιβάτες περίπου 3.000 οχημάτων ήταν εγκλωβισμένοι μέχρι το βράδυ. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που μίλησε στον ΣΚΑΙ, από τις επιχειρήσεις διάσωσης απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας περίπου 1.800 οχήματα, ενώ το πρωί της Τρίτης παραμένουν περίπου άλλα 1.200 οχήματα να απεγκλωβιστούν. Σημειώνεται ότι αρκετά από αυτά είναι εγκαταλελειμμένα από τους επιβάτες τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται από την Λεωφόρο Μεσογείων, την Αττική Οδό (έξοδοι 13 και 14) και σε αρκετές άλλες περιοχές της Αττικής με τους απεγκλωβισμένους να οδηγούνται σε ασφαλή σημεία. Επιπλέον δεν έχουν σταματήσει οι μεταφορές νεφροπαθών για αιμοκάθαρση, ανθρώπων που χρειάζονται να μεταβούν σε νοσοκομεία, ακόμα και προσωπικού που δυσκολεύεται να μεταβεί στις μονάδες υγείας.