Παιχνίδια στο χιόνι με την κόρη τους - Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παιχνίδια στο χιόνι με την κόρη τους - Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Στα λευκά είναι ντυμμένη από το πρωί της Δευτέρας (24/1) η Αττική, με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι να βγουν έξω και να παίξουν με το χιόνι. Ανάμεσα τους και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου μαζί φυσικά με την μικρή τους κόρη, Μελίτα.

Η ευτυχισμένη οικογένεια λοιπόν φόρεσε τα ζεστά της και βγήκε έξω στο χιόνι για να χαρούν και να παίξουν όλοι μαζί, απαθανατίζοντας φυσικά και τις όμορφες αυτές στιγμές.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου -που πρόσφατα αναφέρθηκε στο Survivor- δημοσίευσε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με τα παιχνίδια που έκαναν με την κόρη τους, η οποία φαίνεται να καταευχαριστήθηκε τα χιόνια.

Φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη τους στα χιόνια

«Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και...»

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Open Weekend» για τις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς.

Επειδή χτίζω μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με το παιδί και εκεί πιστεύω βασίζονται όλα, του λέω την αλήθεια που μπορεί να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου. Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά και όσο περνάνε τα χρόνια, η αλήθεια παραμένει ίδια απλά λέγεται με διαφορετικό τρόπο».