Απασφάλισε η Ελένη Χατζίδου - «Στο Survivor γίνονται αρκετά πράγματα που δεν μιλάει κανείς για αυτά»

«Ότι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει εκεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε η Ελένη Χατζίδου - «Στο Survivor γίνονται αρκετά πράγματα που δεν μιλάει κανείς για αυτά»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το φετινό κύκλο αλλά και για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Χατζίδου για το Survivor

«Στο Survivor γίνονται αρκετά πράγματα που δεν μιλάει κανείς για αυτά. Ότι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει εκεί».

Σχετικά με το αν είναι εύκολο δύο παίκτες να έρθουν κοντά και σε πιο τρυφερές στιγμές: «Ούτε καν. Εγώ ήμουν ελεύθερη κιόλας τότε αλλά δεν το σκέφτεσαι. Το μυαλό μου ήταν μόνο να φάω και στους δικούς μου ανθρώπους.

Στενοχωριέμαι όταν τους βλέπω να μαλώνουν ή βλέπω καταστάσεις περίεργες. Αλλά εντάξει είναι ένα παιχνίδι. Μετά το τέλος είναι όλη μία οικογένεια, τελειώνουν οι κόντρες», ανέφερε η τραγουδίστρια, που πριν λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Spoiler 18/1: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτές τις ημέρες τα επεισόδια του Survivor 5 είναι καταιγιστικά και καθηλωτικά! Το ειδύλλιο Κατσαούνη - Κουρεντή, οι 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις και ο Βαλάντης που είπε μια απαράδεκτη φράση στην Ευρυδίκη για τον καρκίνο που πέρασε, έκαναν το κοινό να βοηθήσει στο να φτάσει η τηλεθέαση του ΣΚΑΙ στα ύψη.

Έχοντας λοιπόν πραγματοποιηθεί τα δυο αγωνίσματα για την ασυλία, τα οποία έχασαν οι Διάσημοι, αναγκάστηκαν να βγάλουν 3 συμπαίκτες τους στον τάκο. Από την πρώτη ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού βγήκε ο Βαλάντης, από την δεύτερη ο Γιωρίκας Πιλίδης, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που κέρδισε την ασυλία, επέλεξε τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Εκτός του Βαλάντη, οι άλλοι δυο υποψήφιοι είναι καθαρά στρατηγική, καθώς όλη η ομάδα έχει βγάλει στην απ' έξω τον τραγουδιστή και θέλουν διακαώς να φύγει από το παιχνίδι. Θα τα καταφέρουν ωστόσο; Εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1.

Όπως είδαμε στο trailer, όλα τα φώτα σήμερα θα στραφούν στο ειδύλλιο του Κατσαούνη και της Μυριέλλας καθώς ο αγρότης φαίνεται να τα έχει πάρει άσχημα με την ηθοποιό γιατί θεωρεί πως τον κοροϊδεύει και της ζητάει μπροστά σε όλους να σταματήσει ότι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Όσον αφορά το αγώνισμα, όποια ομάδα το κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να δει φωτογραφίες και να λάβουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που θα καταφέρει απόψε να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους είναι αυτή των Διασήμων (Κόκκινοι). Μπορεί να χάσουν έναν συμπαίκτη τους ωστόσο, θα βρουν παρηγοριά στους φίλους τους.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε 18/1 στο Survivor 5