Κακοκαιρία "Ελπίδα": Συγκλονίζει η μαρτυρία για την περιπέτεια στην Αττική Οδό - «Γέννησα πρόωρα λόγω...»

«Ζήσαμε τον απόλυτο εφιάλτη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κακοκαιρία

Το μεσημέρι της Τετάρτης 26/01 μέσα από την εκπομπή «T- Live» ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια σοκαριστική ιστορία με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" καθώς τα προβλήματα που έχει προκαλέσει είναι χιλιάδες με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να εγκλωβιστούν στην Αττική Οδό για ώρες ολόκληρες και από την άλλη χιλιάδες πολίτες να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, μια , η οποία πήγαινε για εξετάσεις στο μαιευτήριο, παρέμεινε για 8 περίπου ώρες εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητό της μαζί με τον σύζυγό της λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

Έτσι, λόγω της πίεσης αλλά και της ταλαιπωρίας της έσπασαν τα νερά. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της δεν ήξεραν που να απευθυνθούν κι έζησαν έναν πραγματικό Γολγοθά.

Η σοκαριστική ιστορία με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα"

«Δεν είχα σκοπό να γεννήσω. Έφερα στον κόσμο ένα μωρό πρόωρα, με καισαρική τομή και ολική νάρκωση. Δεν ήταν προγραμματισμένο ραντεβού. Μου έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι.

Έχω ένα μωρό 35 εβδομάδων στην αγκαλιά μου. Ήμουν στον όγδοο μήνα. Κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δεν θέλω καμία συγγνώμη, δεν θέλω τίποτα. Το παιδί μου μπορούν να το ξαναβάλουν στην κοιλιά μου; Δε μπορούν.

Ήμασταν από το πρωί στην Αττική, μέχρι που με απεγκλώβισαν οι αστυνομικοί από την Αττική οδό. Ήμουν τόσο ταραγμένη, τόσο χάλια που ήθελα να φύγω. Δεν ήθελα να πιέζω τον σύζυγο. Είχα μιλήσει με τη γιατρό μου, ήξερε ότι δεν πάει κάτι καλά. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, γινόταν ένας χαμός! Αν δεν είχα φτάσει δεν ξέρω τι θα γινόταν, ούτε για εμένα ούτε για το μωρό.

«Έβλεπα το απόλυτο χάος, έλεγα ότι δε μπορεί να το ζω αυτό το πράγμα. Έλεγα στη γυναίκα μου να ηρεμήσει και όλα θα πάνε καλά. Είχα κάνει ένα χιλιόμετρο και εκεί ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης. Σκέφτηκα να κάνω αναστροφή αλλά δε γίνονταν. Μου έρχονταν όλα στο μυαλό και ταράζομαι πάλι» είπε με τη σειρά του ο σύζυγος.

Κακοκαιρία Ελπίς: Αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση στον ΗΣΑΠ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ). Η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ για μετρό και Τραμ.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr