Έμεινε χωρίς ρεύμα ο Άκης Πετρετζίκης - Αποκάλυψε τον τρόπο που ζέστανε το γάλα του γιου του

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έμεινε χωρίς ρεύμα ο Άκης Πετρετζίκης - Αποκάλυψε τον τρόπο που ζέστανε το γάλα του γιου του

Τα τελευταία 24ωρα πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα, εξαιτίας της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που έχει αφήσει πολλά προβλήματα πίσω της. Ανάμεσα στα άτομα αυτά είναι και ο Άκης Πετρτζίκης.

Όπως θα δείτε παρακάτω ο γνωστός σεφ αποφάσισε να φτιάξει μια αυτοσχέδια κουζίνα γύρω από τη σόμπα υγραερίου του, προκειμένου να ζεστάνει μερικά γεύματα για τον ίδιο και την σύζυγό του, αλλά και το γάλα του μόλις 6,5 μηνών γιου του.

Μιας και είναι ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αποφάσισε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο instagram ενώ από την άλλη εχθές 25/01 τον είδαμε να δημοσιεύει έναν άκρως απολαυστικό διάλογο με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Η ανάρτηση του Άκη Πετρεζίκη

Ο πραγματικός λόγος που είπε ψέματα στους δημοσιογράφους για το γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το γάμο του και τη ζωή του σαν παντρεμένος. Ο αγαπημένος σεφ, εξέφρασε τα συναισθήματά του, που έγινε πατέρας και εξήγησε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του έκτοτε.

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», δήλωσε.

Για την σύζυγό του και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια: «Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».

Για τον γάμο του και την επιλογή που έκανε να δημοσιοποιήσει μόνο όσα ήθελε εκείνος, καθώς είπε ψέματα στους δημοσιογράφους για την τοποθεσία, αποκάλυψε ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να κρύψει το ευτυχές γεγονός, αλλά ήθελε να έχει την δυνατότητα να επιλέξει το τι θα βγει στην δημοσιότητα.

«Είχα την επιλογή να ποστάρω ό,τι ήθελα εγώ. Δεν είναι ότι θα το έκρυβα, δεν θα το έκανα ποτέ. Και κανείς να μην μάθαινε για τον γάμο, θα το έλεγα εκείνη την ημέρα. Ήθελα απλά να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω: "Οκ, παντρεύτηκα, βαφτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά". Ο γάμος για τον άντρα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ότι για την γυναίκα.

Για τον άντρα είναι γάμος και λίγο πάρτι, για την γυναίκα είναι άγχος. Ας πούμε για τα λουλούδια, δεν έχω δει ποτέ τα λουλούδια σε γάμο, δεν τα έχω προσέξει. Όλες οι γυναίκες όμως, μεταξύ σας προσέχετε τα λουλούδια και θέλετε να είναι άψογα. Οι μπομπονιέρες, θυμάμαι κάποιες, αλλά εσείς θέλετε να είναι άψογες. Η όλη φάση είναι τρέλα για την γυναίκα. Ο άντρας είναι πιο ζεν. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η Κωνσταντίνα. Της είπα ότι δε θέλω να πάρω την ευθύνη για το οτιδήποτε», δήλωσε.