Dancing With The Stars: Ο Νίκος Κοκλώνης στον μεγάλο τελικό του show χορού

Τι έχει ετοιμάσει ο παρουσιαστής;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Dancing With The Stars: Ο Νίκος Κοκλώνης στον μεγάλο τελικό του show χορού

Το Dancing With The Stars ρίχνει αυλαία σιγά σιγά, με τον μεγάλο τελικό να έχει οριστεί για την Παρασκευή 28/1 στην 21:00 - Δείτε εδώ ποιοι θα απουσιάζουν από το τελικό - . Οι προετοιμασίες για το μεγαλο φινάλε είναι πυρετώδεις και το κανάλι έχει ετοιμάσει ένα υπέρλαμπρο show.

Όπως, μάλιστα είχαμε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό, ο Νίκος Κοκλώνης είναι αυτός που θα κάνει guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του λαμπερού σόου για να δοκιμάσει και τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο μεγάλος τελικός του DWTS την Παρασκευή 28/1 με guest τον Νίκο Κοκλώνη

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν στον τελικό του DWTS για την μεγάλη νίκη είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης με την παρτενέρ του, ο Ντόμινικ, η Τζώρτζια Γεωργίου αλλά και η Βασιλική Μιλλούση, επίσης με τους παρτενέρ τους.

Παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής.

Η ανακοίνωση της Καγιά στο DWTS

Όλα τα βλέμματα μαγνήτισε στον ημιτελικό του DWTS η Βίκυ Καγιά, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο δαντελωτό φόρεμα, αρκετά εντυπωσιακό και τολμηρό.

Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό του σόου μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, με τους ίδιους να δηλώνουν περήφανοι για την πορεία των ζευγαριών που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο ημιτελικό.

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως πρόκειται να δούμε στην σκηνή την Μαρίνα Λαμπροπούλου σε μια συγκλονιστική χορογραφία, τον Ρένο Ρώτα σε ένα jive και την πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο jive marathon, με τα ζευγάρια να χορεύουν δεύτερη φορά και να έχουν ακόμα μια ευκαιρία για έξτρα βαθμούς.

Τέλος, οι παρουσιαστές αποκάλυψαν πως τα τέσσερα ζευγάρια που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα είναι και εκείνα που θα περάσουν στον τελικό της επόμενης Παρασκευής (28/1).