Βένια Καραγιαννίδου: «Στροφή» στην καριέρα της έκανε η πρώην παίκτρια του House of Fame

Το νέο της τραγούδι υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βένια Καραγιαννίδου: «Στροφή» στην καριέρα της έκανε η πρώην παίκτρια του House of Fame

Στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει μετά το τέλος του House of Fame, η Βένια Καραγιαννίδου, η οποία μέσα στο ριάλιτι είχε καταφέρει να βγεί και μαθήτρια της εβδομάδας, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από την πρόοδο της.

Η νεαρή τραγουδίστρια εντυπωσίασε αρκετές φορές με τις φωνητικές της ικανότητες, έφτασε μέχρι και τον τελικό και από τα ρυθμικά ποπ τραγούδια που ερμήνευσε μέσα στο παιχνίδι, πλέον αποφάσισε πως της ταιριάζει πολύ περισσότερο το λαϊκό τραγούδι.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βένιας Καραγιαννίδου

Η Βένια Καραγιαννίδου έκανε ήδη το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και υπέγραψε με την δισκογραφική Panik Platinum, ενώ κυκλοφόρησε και το τραγούδι της με τίτλο "Ποιον Τιμωρείς".

Το "Ποιον Τιμωρείς" υπογράφουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου, οι οποίο έχουν γράψει πολλές επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.

Το βιογραφικό της Βένιας Καραγιαννίδου

Μπορεί κάποιοι να πήγαν στο σπίτι του House of Fame και να παρέκκλιναν λίγο από τους στόχους τους αφού ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, αλλά η Βένια Καραγιαννίδου όπως φαίνεται δεν έχει μάτια για άλλο τίποτα εκτός από τη νίκη.

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν ήδη ξεχωρίσει τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο για τον χαρακτήρα και το ήθος της.

Βένια Καραγιαννίδου House of fame

Είναι 26 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν μικρή, ντρεπόταν τόσο πολύ, που τραγουδούσε με κλειστές πόρτες και παράθυρα για να μην ακουστεί. Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, όταν στο μαγαζί που δούλευε ως πωλήτρια την ανακάλυψε ο Πάνος Ψάλτης. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «λαϊκό κορίτσι» και δηλώνει ετοιμόλογη και ανταγωνιστική. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο House Of Fame θα είναι να ερμηνεύσει ξενόγλωσσο τραγούδι καθώς στο ρεπερτόριo της θέση έχουν επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Άννας Βίσση και του Γιώργου Μαζωνάκη. Οι γονείς της την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, αλλά θα προτιμούσε το ρεπερτόριο της να ήταν διαφορετικό. Θεωρεί πως ο δυναμικός της χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει ζήλια κυρίως στις συμμαθήτριές της.