Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη άφησε τους πάντες άφωνους στην εκπομπή

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη άφησε τους πάντες άφωνους στην εκπομπή

Το μεσημέρι της Πέμπτης 27/01 η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» αρκετά ταραγμένη - δείτε εδώ τον λόγο, ωστόσο θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τον Κωνσταντίνο Κίντζιο που προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση καθώς έχασε 90 κιλά μέσα σε έναν χρόνο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως από τη στιγμή που ξεκίνησε στο κανάλι, έμεινε με τη συστηματική δίαιτα που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

: «Δεν είναι να λες δεν θα ξανά φάω, πρέπει να τρως, αλλά πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το τηρείς ευλαβικά. Έβλεπα τον Δημήτρη όταν ήρθα στο Mega από το καλοκαίρι και μετά να μην ξεφεύγει ούτε τόσο, και να λες εντάξει αφού έχει λιώσει…

Φάε και κάτι που σου κάνει κέφι, μην τρως μόνο τα νερόβραστα… αλλά πραγματικά αν δεν το πας βήμα βήμα, έτσι όπως ταιριάζει σε εσένα, δεν έχεις αποτέλεσμα».

Με σκούφο και μπουφάν βγήκε στον χιονισμένο κήπο της στα Μελίσσια η Ελένη Μενεγάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπου του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Σαν μικρό παιδί, η αγαπημένη παρουσιάστρια βγήκε στον κήπο και απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο. Άλλωστε εδώ και μέρες περιμέναμε όλοι αυτό το χιόνι στην Αττική και έτσι η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε ούτε στιγμή να πάει χαμένη.

Στα λευκά έχει ήδη ντυθεί από εχθές (23/1) το Όναρ, το ξενοδοχείο του αγαπημένου της Ματεό Παντζόπουλου στην Άνδρο (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες).