Θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα - Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα - Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Πολύς λόγος γίνεται τους τελευταίους μήνες για το αν τελικά θα δούμε και δεύτερο κύκλο στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Την ίδια στιγμή κανένας από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς δεν έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο ενώ δύο από τους πρωταγωνιστές ενδέχεται να συμμετέχουν στο remake της σειράς «Νησί» (δείτε εδώ ποιοι).

Τι θα γίνει με το μέλλον του Σασμού

Σύμφωνα με τις τελευταία πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Σασμός θα προχωρήσει κανονικά και στην επόμενη σεζόν. Αυτό που έχει αποφασιστεί με απόλυτη σιγουριά είναι πως οι δημιουργοί της σειράς δε θέλουν να τραβήξουν το σενάριο και για τρίτη σεζόν καθώς θα χαθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η δεύτερη σεζόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, μιας και όπως όλα δείχνουν, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Σασμός: Χαμός στο Twitter με τα σκηνοθετικά λάθη στη σκηνή του φόνου του Πέτρου

Θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα έχει γίνει η δολοφονία του Πέτρου στον Σασμό από τα χέρια του Αστέρη. Οι χρήστες του Twitter έχουν σχολιάσει με λεπτομέρεια τη συγκεκριμένη σκηνή και μάλιστα έχουν εντοπίσει και μερικά σκηνοθετικά λάθη.

Ο ρόλος της Σεμίνας

Με το που είδε ο Πέτρος το αυτοκίνητο του Μαθιού να εμφανίζεται, στο οποίο βέβαια ήταν τελικά μέσα ο Αστέρης, έδιωξε τη Σεμίνα. Εκείνη δεν έφυγε αλλά προτίμησε να κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο. Από εκεί παρακολούθησε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της ωστόσο δεν παρενέβη σε κανένα σημείο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου

Λίγο μετά την πρώτη «μάχη» του με τον Πέτρο, ο Αστέρης μπαίνει στο αμάξι για να φύγει. Ο Πέτρος δεν το δέχεται πυροβολεί το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια πέφτει, πριν προλάβει ο Αστέρης καν να ανοίξει την πόρτα του αμαξιού.

Το ασθενοφόρο

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο Αστέρης φεύγει έντρομος, αφήνοντας εκεί το αυτοκίνητο καθώς και το όπλο που είχε πάνω τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Η Σεμίνα πλησιάζει τον Πετρή ωστόσο δεν καλεί βοήθεια, απλά τον κοιτάζει με δάκρυα στα μάτια. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους συγχωριανούς του φτάνουν στο σημείο, ενώ όταν ο αστυνόμος πληροφορείται για το φονικό, δε διατάζει να φτάσει αμέσως ασθενοφόρο στο σημείο αλλά να πάει ένα περιπολικό.