Ξεχειλίζει από ρούχα και παπούτσια - Φοβερό το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Φωτογραφίες από μέσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεχειλίζει από ρούχα και παπούτσια - Φοβερό το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Open και να πάει στον ALPHA. Η εκπομπή Super Κατερίνα αποτελεί μία από τις πιο σταθερές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

«Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια, γιατί οι αναμνήσεις, οι στιγμές, οι φιλίες, οι εικόνες από τα τόσα πολλά και όμορφα που έχω ζήσει στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha @alphatv , μου έρχονται στο μυαλό γεμίζοντας με δυνατά συναισθήματα αυτή την «καινούργια» αρχή…

Κοριτσάκι ακόμα(σχεδόν αγνώριστη) με αγωνία και ενθουσιασμό, ξεκινούσα στο Δέστε Τους, μαζί με τον Νίκο μου και τη Μαρία, σε ένα κανάλι που για μένα, όσα χρόνια και να πέρασαν, έχει πάντα την... Alpha θέση στην καρδιά μου… Με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό -ναι, και αγωνία, από αυτή τη δημιουργική που σου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι-, περιμένω τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί μου λείψατε πολύ αυτό το καλοκαίρι…

Νιώθω συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά γιατί αυτό που σας ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου θα είναι… σούπερ και περιμένω πως και πως να το μοιραστούμε! Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που είστε δίπλα μου όλα αυτα τα χρονια …χωρίς την αγάπη σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει τίποτα ! Κ να ξέρετε …σας ακούω σε …όλα…(ξέρετε εσείς…)! Ραντεβού στον Alpha», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της μετά την μεταγραφή της στον ALPHA.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία που είχε η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA είναι και το καμαρίνι της. Η ίδια ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα μέσα από το καμαρίνι της και είναι απλά φαντασμαγορικό.

Το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

«Παλατάκι» το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στην Κηφισιά - Τη διαφορά κάνει το σαλόνι

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν φοβερή αισθητική και σε κάθε περίπτωση φροντίζουν να είναι καθημερινά κοκέτες. Την ίδια φροντίδα δίνει λοιπόν και στη διακόσμηση του υπέροχου σπιτιού της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε πολλές αλλαγές στη ζωή της φέτος. Από τη μία, μετακόμισε σε νέο τηλεοπτικό σταθμό και από την άλλη, έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το πού βρίσκεται η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Επομένως θα μπορούσε κανείς να πει με σιγουριά πως το 2021 ήταν μεταβατική χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια μένει στην καρδιά της Κηφισιάς σε ένα διαμέρισμα που έχει σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης, με κυρίαρχα χρώματα στο σαλόνι του σπιτιού της το γκρι, το εκρού, το λευκό του πάγου, cozy χαλιά και πολλά μαξιλάρια.