Πολύ δύσκολες ώρες για την Ανίτα Μπραντ

«Πήγα τον μικρό βόλτα εκεί που...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για την Ανίτα Μπραντ

Η Ανίτα Μπραντ έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος καθώς όπως γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή, έχασε τον αγαπημένο της πατέρα μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Ουγγαρίας, από όπου κατάγεται και η make up artist.

Έτσι, η ίδια παραμένει στη γενέτειρα της και πόσταρε φωτογραφίες κρατώντας αγκαλιά τον γιο της καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπαίνω στο facebook μα δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλε για να σου πω πως πήγα τον μικρό στη βόλτα που πηγαίναμε εμείς τόσα χρόνια μαζί… μα δεν το έχει δει ακόμα».

Η ανάρτηση της Ανίτας Μπράντ

Φωτογραφία της Αννίτα Μπραντ από το 2005 - Τότε που αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με την ακμή

Μια εποχή που θέλει να διαγράψει από την ζωή της μοιράστηκε η Αννίτα Μπραντ στα social media. Η κούκλα σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματα με την ακμή.

Η Αννίτα Μπραντ πολύ συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να μοιραστεί φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της. Ωστόσο αυτή τη φορά, θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση.

“Με αφορμή την σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ……έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ( κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη. Είχα όμως αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου οποίος μου έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν κ το εννοούσε!!

Αν κ σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή, τι θέλω να πω;
Ότι αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας….εκείνον να εκτιμάτε…..αυτό”.

 Αννίτα Μπραντ ακμή