Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Έσπασε" τη σιωπή της μετά το σάλο με τις δηλώσεις για τον Φιλιππίδη

« Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της σχετικά με την υπόθεση Φιλιππίδη που προκάλεσαν σάλο. Η ίδια θέλησε να απαντήσει για πρώτη φορά μετά και την τοποθέτηση της κόρης της περί του θέματος αυτού.

Η απάντηση της Κωνσταντινίδου για τον σάλο με τον Φιλιππίδη

«Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι… Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα...» τόνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου 'έσπασε' τη σιωπή της για το σάλο με τις δηλώσεις για τον Φιλιππίδη

Τα κλάματα της στο πλατό της εκπομπής

Μεταξύ άλλων, προβλήθηκε και ένα βίντεο με την αδερφή της Νία να μιλάει για τη σχέση τους αλλά και για την αγάπη που της έχει.

«Είναι πολύ δοτική η Ελισάβετ, όχι μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε συναίσθημα. Θέλω να είσαι πάντα στη ζωή μου και σε αγαπάω πολύ», είπε η αδερφή της με την ηθοποιό να δακρύζει!

«Έχουμε μεγάλη σχέση με τη Νία, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές και ίσως αυτό να δημιουργούσε και συνθήκες ανάφλεξης αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη... Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συγκινημένη, ενώ στη συνέχεια βλέποντας φωτογραφίες της με τη μητέρα της λύγισε on air και είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ωχ τι μου έκανε τώρα;».