«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Βαλέρια Κουρούπη για την κακοκαιρία

«Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Βαλέρια Κουρούπη για την κακοκαιρία

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (28/1) η Βαλέρια Κουρουπή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία «Ελπίς», η οποία έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Το ξέσπασμα της Βαλέριας Κουρούπη για την κακοκαιρία

«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία. Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα. Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά. Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας.

Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα. Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό» κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η οργισμένη ανάρτησή της για την Ελπίς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βαλέρια Κουρούπη θέλησε να εκφράσει την οργή της το απόγευμα της Πέμπτης 27/01 με αφορμή τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία "Ελπίδα" καθώς τις τελευταίες μέρες πολλά σπίτια δεν έχουν ρεύμα.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από ένα σύντομο βίντεο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά.

Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια! Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα».