Τριώροφη η βίλα του Νίκου Κοκλώνη - Διαθέτει τεράστια πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο

Ο κήπος είναι λες και βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τριώροφη η βίλα του Νίκου Κοκλώνη - Διαθέτει τεράστια πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο

Θα σας πέσει το σαγόνι με το παρακάτω βίντεο, όπου ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στην υπερπολυτελέστατη βίλα του στην Βούλα. Έχει τρεις ορόφους, τεράστια πισίνα με δέντρα που μοιάζουν λες και βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο, solarium, ολόκληρο γυμναστήριο και όχι μόνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δε δίστασε να πάρει αρκετά ρίσκα, που δεν του βγήκαν αρχικά σε καλό, καθώς έχασε σχεδόν όλη την περιουσία του (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την χρεοκοπία του), όμως στη συνέχεια, έγινε πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στα media και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

Με τα χρήματα λοιπόν που έχει βγάλει από τη δουλειά του, έχει καταφέρει να μένει σε μια απίστευτη βίλ την οποία ζηλεύουν όλοι. Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή Happy Day και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Όσον αφορά ρο εσωτερικό του, έχει πολλά σαλόνια, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά. Μάλιστα, διαθέτει γραφείο με πόρτα που θέλει κωδικό, αλλά και σάουνα.

Η βίλα του Νίκου Κοκλώνη

Έσπασαν το καμαρίνι του

Το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη επικοινωνούσε με τα καμαρίνια της παραγωγής του The Voice, τα οποία το βράδυ της Τετάρτης 3/11 παραβιάστηκαν για να φτάσουν στοχευμένα στο καμαρίνι του επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Super Κατερίνα μεταφέρθηκε όλο το περιστατικό. Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας στον αέρα φωτογραφικό υλικό από το σημείο που έχει βανδαλιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά πως το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη δεν είναι ένα απλό καμαρίνι, είναι μεγάλο κι είχε περισσότερα προσωπικά αντικείμενα από ότι έχει ένα συνηθισμένο καμαρίνι.

Αν κρίνουμε από την σπιταρόνα που έχει στη Βούλα (δείτε εδώ βίντεο από μέσα), μπορούμε να φανταστούμε πως μπορεί να ήταν και το καμαρίνι του...

«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.