Σασμός: «Σάστισαν» όλοι με την αποκάλυψη του Κώστα Νικούλι - Όλη η αλήθεια για τη Μανταρίνα

Δεν το γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Σάστισαν» όλοι με την αποκάλυψη του Κώστα Νικούλι - Όλη η αλήθεια για τη Μανταρίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανή επιστροφή του Πέτρου στον Σασμό καθώς και στη σκυλίτσα του, τη Μανταρίνα.

Η Μανταρίνα στη σκηνή της κηδείας του Πέτρου αποχαιρέτησε το αφεντικό της, «ραγίζοντας» τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών που την παρακολούθησαν.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο ο Κώστας Νικούλι, η Μανταρίνα στην πραγματική της ζωή δεν λέγεται Μανταρίνα και δεν είναι καν θηλυκό. Είναι αρσενικό και λέγεται Ιβάν.

Η αποκάλυψη του Κώστα Νικούλη για τη Μανταρίνα

«Παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του και παίρνει κάποιο τρόπο μέχρι να συντονίσουμε τη δράση… Αναγκαστικά ανέπτυξα σχέση με το σκυλί, δε γινόταν αλλιώς γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο το σκυλί να έχει τη μυρωδιά μου, να είμαι ένα οικείο πρόσωπο και αυτό που μου είπε ο εκπαιδευτής από την πρώτη σκηνή είναι ότι δεν είναι λούτρινο. Αυτή είναι η αποκάλυψη, η Μανταρίνα λέγεται Ιβάν και είναι αρσενικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι.

Θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα - Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Πολύς λόγος γίνεται τους τελευταίους μήνες για το αν τελικά θα δούμε και δεύτερο κύκλο στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Την ίδια στιγμή κανένας από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς δεν έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο ενώ δύο από τους πρωταγωνιστές ενδέχεται να συμμετέχουν στο remake της σειράς «Νησί» (δείτε εδώ ποιοι).

Σύμφωνα με τις τελευταία πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Σασμός θα προχωρήσει κανονικά και στην επόμενη σεζόν. Αυτό που έχει αποφασιστεί με απόλυτη σιγουριά είναι πως οι δημιουργοί της σειράς δε θέλουν να τραβήξουν το σενάριο και για τρίτη σεζόν καθώς θα χαθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η δεύτερη σεζόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, μιας και όπως όλα δείχνουν, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.