Survivor 5: «Κατάφερες να αντέξεις σε...» - Η νέα ανάρτηση της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη

Λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κατάφερες να αντέξεις σε...» - Η νέα ανάρτηση της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη

Σε μια νέα ανάρτηση λίγο πριν την επιστροφή του Θανάση Βισκαδουράκη στην Ελλάδα προχώρησε η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η Κατερίνα Βισκαδουράκη λοιπόν λίγο μετά το story της, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από το παρελθόν και τόνισε πόσο περήφανη νιώθει που ο αγαπημένος της κατάφερε να αναπεξέλθει σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

«Η πρώτη μας φωτογραφία! 8 χρόνια πριν… Πόσο υπερήφανη για σένα! Κατάφερες να αντέξεις ηθικά, πνευματικά και σωματικά σε ακραίες συνθήκες! Για μένα είσαι πάντα νικητής γιατί είσαι γεννημένος Survivor. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού.

Η ανάρτηση της γυναίκας του Θανάση Βισκαδουράκη

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο τελευταίας παίκτης που έδειξαν οι κάμερες του Survivor να αποχωρεί από ψηφοφορία (γιατί έχουμε ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση που θα γίνει γνωστή την Κυριακή 30/1), και το πρωί της Παρασκευής 28/1 παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love it.

«Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας. Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά. Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της, πήγε στον θάνατο και γύρισε. Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν έναν Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα ότι με βοήθησε και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα», ανέφερε στη συνέχεια ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Survivor, λέω “σίγουρα εμένα επιλέξατε; εγώ είμαι γέρος”. Στην αρχή είπα όχι, αλλά η γυναίκα μου έγινε έξαλλη και μου έλεγε να πάω. Έμεινα πέντε εβδομάδες, είμαι ευτυχής, είχα μόνο έναν τραυματισμό στο δάχτυλο που ακόμα υποφέρω και πονάω. Αυτό συνέβη σε μία σκηνή, όταν ο Βαλάντης στενοχώρησε την Ευρυδίκη και από τα νεύρα μου τράβηξα μία κλωτσιά στο ψυγείο με τα νερά και τραυματίστηκα.

Πέρα από την τρέλα που κουβαλάει ο Βαλάντης, είναι μία ευγενική ψυχή, είναι ένα γλυκός άνθρωπος και λέει συνέχεια ευχαριστώ στη ζωή», σημείωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.