«Μιλάμε για καταγγελίες για βιασμούς» - Οργισμένος στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας

Οι δηλώσεις που τον έβγαλαν από τα ρούχα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μιλάμε για καταγγελίες για βιασμούς» - Οργισμένος στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας

Τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή After Dark σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί Παρασκευής (28/1), ο οποίος διαφώνησε έντονα με τα όσα είπε για το Me Too και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκαν οι εκπομπές.

Η ηθοποιός βέβαια έχει εκφράσει και στο παρελθόν τις αντιρρήσεις της για τον τρόπο με τον οποίο έχει προωθηθεί το θέμα.

«Ήταν σπουδαίο όλο αυτό που έγινε. Που μίλησαν άνθρωποι και πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι. Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε. Εννοώ, δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα κανάλια… Επίσης, πήρε μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε να πάρει μπάλα κατά τη γνώμη μου. Που τους ξέρουμε και τους συναναστρεφόμαστε, που δεν έχουν κάνει κάτι και λες είναι κρίμα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη Σοφία Βογιατζάκη

«Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, διότι δε λέμε ότι οι καταγγελίες ισχύουν. Θα το πει το δικαστήριο. Μιλάμε για καταγγελίες για βιασμούς και βαρύτατα σεξουαλικά αδικήματα. Δεν είναι το απλό φλερτ. Ακόμα κι αυτοί που δεν είναι στη φυλακή και είναι έξω και αναφέρομαι σε μία περίπτωση που μου έρχεται τυχαία στο μυαλό, δεν έχει ποινική διάσταση η πράξη αλλά σαν πράξη είναι απεχθής, προκλητική και είναι σεξουαλική παρενόχληση. Δηλαδή όλοι έχουμε φλερτάρει στη ζωή μας αλλά δε φλερτάραμε έτσι. Σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιούμε το φλερτ» είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε σοκ όλοι στο Πρωινό - «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (28/1) ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δίκη που έχει προγραμματιστεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε πως μπορεί να αλλάξουν όλα τα δεδομένα και να αποδειχθεί πως κάποιες κοπέλες πήγαν οικειοθελώς.

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει.

Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά;

Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποια ή κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ξεκούκης.