Mega Star: Η Κόνι Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται την Δέσποινα Βανδή

Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Mega Star: Η Κόνι Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται την Δέσποινα Βανδή

H επιστροφή της τηλεοπτικής εκπομπής «MEGA Star» με παρουσιαστές την Κόνι Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη έχει φιλοξενήσει αρκετούς μεγάλους καλλιτέχνες. Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου, το απόγευμα του Σαββάτου 29/1, η μουσική εκπομπή θα φιλοξενήσει την Δέσποινα Βανδή σε μία σπάνια συνέντευξη.

Η Δέσποινα Βανδή στο Mega Star

Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Κόνι Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Αυτό το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, το «MEGA Star», πάντα στην καρδιά της ελληνικής μουσικής, φέρνει στην οθόνη μας τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες. H Κόνι Μεταξά συναντά τη Δέσποινα Βανδή για μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Stan Αντιπαριώτης αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το γύρισμα των βίντεο κλιπ του, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μοιράζεται τα 5 αγαπημένα του τραγούδια που τον συνοδεύουν πάντα στις προπονήσεις του.

Επίσης, η Κόννι Μεταξά βγαίνει στον δρόμο και δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των περαστικών σε ένα διασκεδαστικό on the road κουίζ. Ακόμα, η κάμερα του «MEGA Star» τρυπώνει στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Ηλία Βρεττού για το τραγούδι «Καλά πήγε αυτό».

Τέλος, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής ανακαλύπτουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

Η εμφάνιση της Βανδή στην εκπομπή του Θεοφάνους

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα», βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο και μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω μιας μιας και επέλεξε να τραγουδήσει και μερικές από τις πρώτες της επιτυχίες

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Θεοφάνους την ρώτησε αν φεύγει ποτέ ο έρωτας με την Δέσποιnα Βανδή να απαντά: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους».

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή μας χάρισε μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια» με τον Γιώργο Θεοφάνους να συγκινείται αρκετά.