Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε το νέο του βήμα στον αέρα του MEGA

Που θα δούμε τον παρουσιαστή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε το νέο του βήμα στον αέρα του MEGA

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Την Παρασκευή 28/1, μάλιστα, τον είδαμε να κάνει μια guest εμφάνιση στον τελικό του Dancing With The Stars, όπου και έκλεψε τα βλέμματα με την λαμπερή του εμφάνιση.

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» πέτυχε τον παρουσιαστή στα παρασκήνια του χορευτικού σόου και τον ρώτησε για τα νέα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Just The 2 of Us και τις νέες εκπομπές που πρόκειται να αναλάβει.

H αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την νέα τηλεοπτική σεζόν

«Ό,τι πει το κανάλι. Δεν θα γίνει φέτος δεύτερο J2US. Πάμε για κάτι άλλο. Κάτι έρχεται, κάτι ετοιμάζουμε… Ο Alpha μου ετοιμάζει μαγαζί για να τραγουδάω» είπε γελώντας και πρόσθεσε:

«Αν γίνει το Rising Star – τα δικαιώματα τα διαπραγματεύονται τα κανάλια- θα το υπηρετήσω με χαρά».

«Δεν ξέρω αν το αντέχει η ελληνική τηλεόραση αλλά θα ήθελα να κάνω το Rupaul. Σε κάποια χρόνια θα είναι το τοπ πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης» ανέφερε για το show που θα ήθελε να φέρει στην Ελλάδα.

«Επειδή κάνουμε τηλεόραση με νοιάζει να μου μπαίνουν τα ρούχα, όχι αν θα φαίνομαι παχύς ή αδύνατος. Δεν με ενδιαφέρει», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Το νέο μουσικό project του Alpha, «All together now», που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στο νέο τηλεοπτικό project που έρχεται μέσα από την συχνότητα του Alpha, όμως το κανάλι φαίνεται να μην μένει εκεί. Το κανάλι σκοπεύει να επενδύσει αρκετά στην ψυχαγωγική στήλη μετά την επιτυχία του Just the 2 of Us και επιιθυμεί να φέρει νέες εκπομπές.

Το κανάλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου τάλεντ σόου, με την ονομασία «All together now». Ο στόχος για το κανάλι είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του Απρίλη. Η ιδιαιτερότητα του μουσικού project είναι ότι στην κριτική επιτροπή βρίσκονται 100 ειδικοίο της μουσικής.

Την παραγωγή της εκπομπής συζητιέται να αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης σε συνδυασμό, φυσικά, με το αγαπημένο του κομμάτι που είναι η παρουσίαση και ενδεχομένως η κριτική επιτροπή να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Ο Alpha συζητάει την επαναφορά και του «Rising Star» που πορβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, για μια τηλεοπτική σεζόν.