Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού έλεγε πως...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού έλεγε πως...»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» το απόγευμα της Κυριακής 30/01. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι της είχε αναφέρει παλιότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τον γνωστό ηθοποιό καθώς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«O θάνατος της τσίχλας! Ο θάνατος της τσιχλόφουσκας. Βαρέθηκα την τσίχλα και αυτή είναι η τελευταία φορά που την μασάω, κορίτσι μου, μαζί σου. Μεγάλωσα. Όχι τόσο πολύ δηλαδή, από τα 20 είμαι τώρα 25.

Στην καριέρα μου δεν μάσησα μόνο τσίχλα, έπαιξα κιόλας σημαντικά πράγματα. Αυτό θέλω να καταθέσω. Δεν έχω παράπονα από τον κόσμο, απλώς μου έχει τοποθετήσει μια ταμπέλα. Το κοριτσάκι με την τσίχλα! Φτάνει παιδιά, στα 18 το έκανα αυτό.

Εντάξει, δεν λέω… Μου είχε πει μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, «κοίταξε να δεις, μην τοποθέτησε τόσο αρνητικά με την τσίχλα γιατί αν κορίτσι μου δεν την μασούσες με ταλέντο, θα γινόσουν γελοία».

«Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το DWTS. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ. Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ».