Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης - «Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο»

«Τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης - «Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο»

Το μεσημέρι της Κυριακής 30/01 ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και την ανάγκη να την μοιραστεί με το κοινό.

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πως θα πάει. Δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο.

Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω ή να ανοίξω όλο αυτό και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων. Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν. Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα».

«Όταν θα φύγω από τη ζωή, θέλω να...» - Ανατριχιάζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης στις 26/9 και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο και τον τρόπο που επέλεξε ο ίδιος να το γνωστοποιήσει, καθώς στην αρχή δεν το γνώριζε κανείς.

Ο ηθοποιός που αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και την σχέση που είχαν, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε οι άνθρωποι να θυμούνται κάτι καλό για αυτόν όταν φύγει από τη ζωή.

«Το να κάνω ότι δεν μου συμβαίνει κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση μου, δηλαδή ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά, πόσο να κρύβομαι; Πόσο κρύβω το πρόβλημα μου; Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%, οι δυνάμεις μου δεν είναι μεγάλες… Φαντάζομαι ότι όλοι κάποια στιγμή μια δυσκολία θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μπορεί μικρότερη μπορεί μεγαλύτερη αλλά γιατί να την κρύβουμε και να την κρατάμε για εμάς; Και το λέω εγώ αυτό που το έκρυψα στην αρχή. Στην αρχή δεν το επικοινώνησα. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να το κάνω. Στα τελειώματα των χημιοθεραπειών ήταν που το είπα στους δικούς μου και το επικοινώνησα».

«Νομίζω ότι έχω αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους. Και γω έχω υπάρξει κακό παιδί στη ζωή μου. Δεν έχω υπάρξει ευγενικός με όλους, δεν έχω υπάρξει δίκαιος με όλους, δεν έχω υπάρξει ειλικρινής με όλους και έχω πληγώσει ανθρώπους αλλά έχω κάνει μια διαδρομή και αυτό που με αφορά πια είναι, όταν θα φύγω από τη ζωή, να θυμούνται κάτι καλό. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν τελείωσα τις θεραπείες για τον καρκίνο. Δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου».