Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου και την οικογένειά της καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μια απώλεια που πρέπει να διαχειριστούν καθώς από την ζωή έφυγε το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κοινοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με διάφορες οικογενειακές στιγμές με τον τετράποδο Willy και γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός. Μάλιστα, η ίδια έχει και έναν γάτο - δείτε εδώ φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Αντίο Willy μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη σου και την αφοσίωση σου. Μας έδωσες μόνο χαρές, τρυφερότητα και ζεστασιά! Ήσουν η γλύκα του σπιτιού μας».

Πρέπει να έχουν δώσει πολλά χρήματα: Φωτογραφίες από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου με τα 3 πατώματα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν στεγάσει την οικογένεια τους σε ένα απίστευτο σπίτι στην Κηφισιά. Με την σκληρή μάλιστα δουλειά που έχουν ρίξει στον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης, έχουν καταφέρει το σπίτι τους να μοιάζει με παλάτι, αφού διαθέτει τρία πατώματα, γκαράζ και τεράστιο πράσινο κήπο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, μας το έχει δείξει πάρα πολλές φορές με αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας σε διάφορες αγαπημένες της γωνίες. Όπως τότε που είχε ποζάρει μπροστά από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαν στολίσει.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.