Πάνος Νάτσης: «Δεν θα μάθει η μητέρα του ότι πέθανε! Δεν θα ήθελα να επεκταθούμε» - Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό

Ήρθε σε δύσκολη θέση ο Μπιμπίλας με τις ερωτήσεις που του έκαναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: «Δεν θα μάθει η μητέρα του ότι πέθανε! Δεν θα ήθελα να επεκταθούμε» - Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Πρωινό με σκοπό να μιλήσει για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Ορισμένες ερωτήσεις ωστόσο που του έκαναν και αφορούσαν την μητέρα του, τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός η μητέρα του δε γνωρίζει πως ο γιος της έφυγε από τη ζωή και δεν πρόκειται και να το μάθει λόγω προβλημάτων που έχει με την υγεία της.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

Η ερώτηση για τον Νάτση που έκανε τον Μπιμπίλη να έρθει σε δύσκολη θέση

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο, η είδηση πως ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Φίλοι και συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και τη σύντροφό του Διονυσία, με την οποία θα παντρευόταν μέσα στο 2022.

Το πρωί της Δευτέρας (31/1) η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η κηδεία του ηθοποιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.