«Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου...» - Δύσκολες ώρες για τον Στράτο Τζώρτζογλου μετά τον θάνατο του Νάτση

Συγκινημένος στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου...» - Δύσκολες ώρες για τον Στράτο Τζώρτζογλου μετά τον θάνατο του Νάτση

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Πάνου Νάτση, σε ηλικία μόλις 31 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του). Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια την λύπη τους για τον χαμό του ηθοποιού ήταν και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/1 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μία πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό του, την καλοσύνη της ψυχής τους. Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε και είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φεύγει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία. Δεν ήμασταν κολλητοί, τον έβλεπα στα γυρίσματα της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα.

Δεν τους ήξερα τους γονείς του, “τι να πεις τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν το παιδί τους” είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Ότι και να πεις σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να στέλνεις αγάπη, να είσαι δίπλα τους. Πανούλη να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας γιατί ήσουν ένας άνθρωπος και με ενοχλεί πάρα πολύ το ήσουν, θα ήθελα να σου πω είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα. Αυτό το ήσουν με τρελαίνει, σ’αγαπώ πολύ», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Οι δηλώσεις του Τζώρτζογλου για την απώλεια του Πάνου Νάτση

Συγκλονίζει το βίντεο δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα

Πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε η επιθυμία της οικογένειας αλλά και της συντρόφου του για την κηδεία του Πάνου Νάτση ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα.

Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του MEGA εξασφάλισε βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν την σφοδρή σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού.

Όπως θα δείτε παρακάτω το φορτηγό φαίνεται να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του.