Βασίλης Μπισμπίκης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του - Αυτή είναι η «κουνιάδα» της Βανδή

Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Μπισμπίκης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του - Αυτή είναι η «κουνιάδα» της Βανδή

Την πιο όμορφη περιόδο της ζωής του διανύει αυτόν τον καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης, τόσο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, όσο όμως και με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, ωστόσο είναι αρκετά ενεργός και στο θέατρο, μιας και σκηνοθέτησε τις παραστάσεις “Άνθρωποι και ποντίκια” και “Τα κόκκινα φανάρια”.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να τρέχει συνεχώς, παρόλα αυτά πάντα βρίσκει να περνά χρόνο και με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή -δείτε εδώ την υπόσχεση που έδωσαν μεταξύ τους- όσο και με την οικογένειά του. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, που διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, θέλησε να συστήσει για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς του φίλους την αδερφή του, Παναγιώτα.

Η φωτογραφία του Μπισμπίκη με την αδερφή του

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αδελφή μου».

Βασίλης Μπισμπίκης μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του

Είδε την κάμερα του Super Κατερίνα και το έβαλε στα πόδια - Δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους

Τους τελευταίους μήνες, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πρόσωπα που έστω και άθελά του απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον εντόπισε και προσπάθησε να του πάρει έστω και μία λέξη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με το που είδε το συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ALPHA, ξεκίνησε να φεύγει. Η δημοσιογράφος τον ακολούθησε ωστόσο εκείνος δεν της έδωσε καμία δήλωση, ενώ στο τέλος έκλεισε και την πόρτα.

«Φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσετε ένα μιούζικαλ και θα πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή», τον ρώτησε η δημοσιογράφος (δείτε εδώ τι λέγεται για τη συνεργασία τους), ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα, παρά μόνο ένα χαμόγελο πριν της κλείσει την πόρτα.