Αποκλειστικό: Η υπόσχεση που έδωσαν μεταξύ τους Βασιλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή

Το ήθελαν από την αρχή της σχέσης τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Η υπόσχεση που έδωσαν μεταξύ τους Βασιλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν χωρίζουν λεπτό - και όχι μόνο αυτό! Οι δυο τους έκαναν ένα ερωτικό ταξίδι στην Κύπρο ξημερώματα Δευτέρας, στις 17/1, εντελώς απρόσμενα και μυστικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και χωρίς να κινήσουν την υποψία κανενός παπαράτσι... Απίστευτο;

Κι όμως το έσκασαν από όλους και όλα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς, πόσω μάλλον οι φωτογράφοι που ομολογουμένως καραδοκούν σε κάθε τους έξοδο. Αποκλειστική πληροφορία του YOU! Την περασμένη εβδομάδα και αφού τελείωσαν οι πρόβες στον Cartel Τεχνοχώρο της πολυαναμενόμενης παράστασης “Κόκκινα φανάρια”, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής πήρε το κορίτσι του και πέταξαν για Κύπρο για 5 ολόκληρες μέρες.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε με την πρωινή πτήση και επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή. Βανδή-Μπισμπίκης είναι κυριολεκτικά αχώριστοι... Εκείνη μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό βρέθηκε στις συνεχόμενες πρόβες του έργου δίπλα στον σύντροφό της, που σκηνοθετεί την παράσταση, και μάλιστα πρόσφερε στον θίασο τα ρούχα με τα οποία έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε διάφορα live της. Με αναρτήσεις του τύπου “My love” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες μέρες πριν αγκαλιά με τον καλό της, η τραγουδίστρια δείχνει πόσο πολύ ερωτευμένη είναι, αλλά και εκείνος δεν διστάζει να παραδεχτεί στο στενό του φιλικό κύκλο πως ο έρωτας αυτός του έχει αλλάξει τη ζωή.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ενδέχεται εκείνος να σκηνοθετήσει το κορίτσι του σε μιούζικαλ, δεν επιβεβαιώνεται μέχρις στιγμής ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον, καθώς το επαγγελματικό πρόγραμμα της Δέσποινας είναι γεμάτο από συναυλίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αμέσως μόλις τελειώσουν τα περιοριστικά μέτρα για τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η υπόσχεση που κράτησαν Μπισμπίκης - Βανδή

Το πενθήμερο στην Κύπρο για τους δύο ερωτευμένους ήταν ό,τι πιο χαλαρωτικό και ερωτικό για το ζευγάρι που βρέθηκε εκεί και μπόρεσε να κυκλοφορεί ανενόχλητο χωρίς κανέναν φωτορεπόρτερ από κοντά να παραμονεύει.

Ήταν μια υπόσχεση που είχαν δώσει ο ένας στον άλλον για ένα ταξίδι που δεν μπόρεσαν να κάνουν την Πρωτοχρονιά - καθώς η Δέσποινα δούλευε στο νυχτερινό μαγαζί “Νότες” της Κύπρου με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και είχαν σχεδιάσει να περάσουν μαζί τις γιορτές εκεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο κορωνοϊός, όμως, τους άλλαξε τα πλάνα... Ωστόσο, όταν πέρασαν τα δύσκολα κανένας και τίποτα δεν μπόρεσε να τους εμποδίσει. Εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων η Δέσποινα εκτός και ο Βασίλης, με μια... κοινή βαλίτσα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να πετάξουν στο “νησί της Αφροδίτης” και όσοι έτυχε να τους δουν εκεί μιλάνε για “ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ξένοιαστα ζούσε την κάθε στιγμή μακριά από όλους και όλα!”.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ