«Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η σύζυγος του Μονογυιού μετά το δυστύχημα

Η αποκάλυψη για την ώρα του απεγκλωβισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν...» -

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της Κατερίνας Μονογυιού στην Βουλή μετά τον θάνατο του αδερφού της, την σιωπή της "έσπασε" και ο σύζυγός του για το μοιραίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. Τα λόγια της για την στιγμή του απεγκλωβισμού της συγκλονίζουν.

Η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Μονογυιού

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σοκάρει το νέο βίντεο από το δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα

O ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 45χρονου έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, ενώ από την άλλη η σύζυγός του η οποία ήταν συνοδηγός στην μοιραία Ferrari βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Live News», προβλήθηκε ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο την ώρα του τροχαίου. Όπως θα δείτε παρακάτω, Στα δεξιά φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει.

Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.