«Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου! Πάντα με έβγαζαν...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μετά το χωρισμό

Άφωνοι οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου! Πάντα με έβγαζαν...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μετά το χωρισμό

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, στην οποία εξομολογήθηκε πως έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τις πρώην σχέσεις της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μήνες μετά το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει παρακολουθήσει συντρόφου της μαζί με τις φίλες της, αλλά και με νοικιασμένο αυτοκίνητο για να μην την καταλάβουν.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τις παρακολουθήσεις της

«Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη με σχολιάσει ο ταξιτζής. Πάντα με έβγαζαν τρελή. Είχα κλειδιά σπιτιού, είχα ανοίξει την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε μα πώς μπήκες» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου "σπάει" τη σιωπή της για την κατάψυξη ωαρίων μετά το χωρισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά το απίστευτο ξέσπασμα της και τα κλάματα κατά του κοντρόλ της εκπομπής της, Super Κατερίνα, μίλησε on air για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων που έχει ξεκινήσει με σκοπό να αποκτήσει κάποια στιγμή τα δικά της παιδιά.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείνει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση.

Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά».