Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Το πέρασα έντονα»

«Αρχικά νόμιζα πως ήταν οι παρενέργειες του εμβολίου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Το πέρασα έντονα»

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών, Λεωνίδας Κακούρης, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Super Katerina, αποκάλυψε την κατά ομολογία δύσκολη εμπειρία του, αφού κόλλησε κορωνοίο.

Μετά την ανακοίνωση του Αντ1 για διακοπή προβολής ορισμένων επεισοδίων, αφού δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί, που νόσησαν από κορωνοίο, νέο κρούσμα μπλοκάρει ξανά τα γυρίσματα! Ο αγαπημένος όλων ηθοποιός, υποδυόμενος το ρόλο του Δούκα ταλαιπωρήθηκε λίγο παραπάνω, καθώς δε μπορούσε να αντιληφθεί τι πραγματικά του συμβαίνει. Ήταν παρενέργειες του εμβολίου ή απλώς ήταν ένας εκ των πολλών νοσούντων; Δυστυχώς για εκείνον κόλλησε και όπως αναφέρει ο ίδιος το πέρασε έντονα, καθώς ταλαιπωρήθηκε!

Η αναφορά του Λεωνίδα Κακούρη για την περιπέτεια με τον Κορωνοιό:

«Όπως είχε γίνει γνωστό, πολλά μέλη της πολυμελούς παραγωγής του ΑΝΤ1 κόλλησαν με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να μείνουν πίσω. Ανάμεσά τους και ηθοποιοί. Σταματήσαμε λόγω των συνθηκών και παίζουμε 2 φορές την εβδομάδα. Νόσησα κι εγώ. Για τρεις μέρες ταλαιπωρήθηκα. Νόμιζα ότι ήταν τα συμπτώματα από τον εμβολιασμό. Έκανα τεστ και τελικά ήταν κορωνοϊός».

Τα ευαίσθητα σημεία του χαρακτήρα του ηθοποιού, είτε αυτά αφορούν στην υγεία του, είτε στον εσωτερικό του κόσμο, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά, από την αναφορά στο #metoo.

Συγκινήθηκε on air ο Λεωνίδας Κακούρης - «Ένιωσα έναν κόμπο»

Ο ίδιος λίγο αργότερα δεν άργησε να συγκινηθεί μετά από την προβολή του αφιερωματικού βίντεο για τον ίδιο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ την ομάδα για αυτό το πολύ ωραίο βίντεο. Συγκινήθηκα. Είναι πολύ μακριά κι οφείλει γιατί θα ήταν κάτι που ακόμα θα αιμορραγούσε και δεν θα ήμουν ισορροπημένος άνθρωπος. Θα είχα εξάρτηση από αυτό. Δεν θα ήμουν καλά»