Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα» - "Άδειασε" δημόσια το Masterchef

«Δεν γίνεται να δοκιμάσεις το φαγητό τρεις ώρες μετά που φτιάχτηκε και να....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα» -

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 1/2 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο MasterChef -δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού 31/1 επεισοδίου- και την τηλεόραση.

Το σχόλιο του Σκαρμούτσου για το MasterChef

«Ήταν φυσικό να αλλάξει το κόνσεπτ του παιχνιδιού γιατί πέρασαν 12 χρόνια από το πρώτο που είχαμε κάνει εμείς, όπου εκπαιδεύτηκαν πάρα πολύ οι τηλεθεατές και οι πελάτες των εστιατορίων. Άρα ήταν φυσικό να αλλάξει πάρα πολύ.

Τώρα, αν συμφωνώ με τα στοιχεία ριάλιτι που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα δεν συμφωνώ γιατί δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα. Όμως, ο κόσμος το βλέπει και ανταποκρίνεται, που σημαίνει ότι αρέσει και είναι στον χαρακτήρα των τηλεθεατών. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το λέω συνέχεια, αν και συμμετείχα για πάρα πολλές χρονιές, ότι η τηλεόραση είναι τηλεόραση, τηλεοπτικό προϊόν, και η μαγειρική είναι μαγειρική, τελείως άλλο προϊόν.

Είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Γιατί δεν γίνεται να δοκιμάσεις το φαγητό τρεις ώρες μετά που φτιάχτηκε και να μπορέσεις να κρίνεις ακριβώς αν είναι καλό ή όχι», κατέληξε ο σεφ.

Το "καρφί" του Σκαρμούτσου στον Πετρετζίκη

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την μητέρα του παιδιού του, στον οποίο ωστόσο... δεν ήταν καλεσμένος.

«Ναι ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικά, σε έναν κανάλι που εκτιμώ πολύ. Θα ενημερωθείτε σε λίγο καιρό», είπε ο σεφ αρχικά και συνέχισε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καλό το timing για τα ριάλιτι μαγειρικής τώρα. Μου ήταν εύκολο να πω όχι στο ριάλιτι. Ήταν δύσκολο να κατακρίνω τα παιδιά του Masterchef, δεν είναι του χαρακτήρα μου».

«Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθα κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει».