Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η απάντηση της σε όσους της ασκούν αρνητική κριτική - «Δεν είμαι διάδοχος της...»

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η απάντηση της σε όσους της ασκούν αρνητική κριτική - «Δεν είμαι διάδοχος της...»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλλη Στάη και στα όσα της είπε αφού έκλεισε, προσωρινά, η ΕΡΤ.

Οι αποκαλύψεις της Αντριάνας Παρασκευοπούλου για την Έλλη Στάη

«Θα διάλεγα από κάθε μία ένα δικό της κομμάτι, το οποίο ήταν και η ταυτότητά της. Θα διάλεγα σίγουρα από τη Μαρία Χούκλη το ήθος, τη σοβαρότητα, το κύρος, το πόσο εργατική ήταν», απάντησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην ερώτηση ποια θεωρεί την πιο εμβληματική παρουσιάστρια, ενώ σε όσους την συγκρίνουν με την Έλλη Στάη είπε:

«Δεν είμαι διάδοχος της Έλλης Στάη με αυτή την έννοια που έχει γραφτεί επειδή ανέλαβα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Η Έλλη Στάη είναι μία πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, την οποία θαυμάζω για πολλούς λόγους κι έχω να σου πω έναν. Το βράδυ που έκλεισε η ΕΡΤ, ήμουν στον διάδρομο, περπατούσα και με είχαν πάρει τα κλάματα. Και με σταμάτησε και μου είπε “Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο στη ζωή παρά μόνο ο θάνατος, έχε πίστη”. Και είναι μια φράση που έχουν περάσει τόσα χρόνια και τη σκέφτομαι σε διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής μου και την κρατάω».

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για το τροχαίο που είχε στο Happy Day

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό, το οποίο όπως παραδέχθηκε, της άλλαξε τη ζωή.

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε.

Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη.

Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.