Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άδειασε» την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Σαν να μην έχει συναίσθημα»

Καλά πήγε και αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άδειασε» την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Σαν να μην έχει συναίσθημα»

Το πρωί της Τετάρτης (2/2) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν την συνέντευξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο The 2night Show και η παρουσιάστρια δε δίστασε να κάνει ένα σχόλιο - «καρφί» για το μοντέλο και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην τηλεόραση.

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της δίνει την εντύπωση πως δεν έχει το χάρισμα της παρουσιάστριας, μιας και αυτό είναι κάτι που δεν κατέχουν όλοι οι άνθρωποι.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Εμένα επικοινωνιακά αυτό που μου λείπει από την Ισμήνη, που φαίνεται ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι και είναι με αντικειμενικά κριτήρια, δεν ξέρω… Είναι σαν να μιλάει και να έχει διαβάσει αυτό που λέει. Δηλαδή σαν να μην έχει συναίσθημα.

Σε τελική ανάλυση αποδεικνύεται ότι μπορεί μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, όπως είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, να μην έχει το χάρισμα της παρουσίασης. Κάποιες το έχουνε», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ατύχημα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Έδειξε on air το σημάδι στο χέρι της

Ατύχημα είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα στο Σαββατοκύριακο και σήμερα Δευτέρα 31/1 στον αέρα της εκπομπής Happy Day έδειξε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της το αρκετά μεγάλο σημάδι που της άφησε στο χέρι της και θα αργήσει να φύγει.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια μιλώντας για το τριήμερο με τους συνεργάτες της, έδειξε το σημάδι που έχει στην κάμερα.

«Έτσι για να φύγει το μάτι. Κοίτα έγκαυμα πρώτου βαθμού από το τζάκι. Γιατί άμα δεν το έχεις...», ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά την ανακοίνωση του Astra για την παρουσιάστρια - Τι συνέβη;