Απασφάλισε η Ελένη Γερασιμίδου - «Δεν με κάλυψε η απάντηση που έδωσε ο Καπουτζίδης για το τέλος της συνεργασίας μας»

«Εντάξει, να είναι καλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε η Ελένη Γερασιμίδου - «Δεν με κάλυψε η απάντηση που έδωσε ο Καπουτζίδης για το τέλος της συνεργασίας μας»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και στον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Η απάντηση της Γερασιμίδου στον Καπουτζίδη

«Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, για το τέλος της συνεργασίας μας, όχι δεν με κάλυψε. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Και γω πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο, του απάντησα γραπτώς με μέιλ. Εντάξει, να είναι καλά.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και γω στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Αναφορικά με την κόντρα που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά: «Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».

«Στεναχωρήθηκα! Δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Καπουτζίδη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου το πρωί της Πέμπτης (18/11). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη η οποία όμως τελικά δεν προχώρησε.

«Στεναχωρέθηκα πολύ και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μην πούμε όμως κάτι άλλο, σας παρακαλώ πολύ.

Δεν θέλω άλλο… Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Ποτέ. Μέχρι εκεί… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί είχα πει το «ναι» από τον περασμένο Γενάρη».