Ηλίας Βαλάσης: «Ζήτησα από τον Θεό με κλάματα να...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ηλίας Βαλάσης: «Ζήτησα από τον Θεό με κλάματα να...»

Ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος πρόσφατα συγκλόνισε με την αποκάλυψη του για το τροχαίο δυστύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της Τετάρτης 2/2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συγνώμες που έχει ζητήσει από πολλούς ανθρώπους, επειδή τους πλήγωσε στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε επίσης ότι ήταν συμφοιτητής στην σχολή υποκριτικής με τον Δημήτρη Λάλο.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

«Κάποτε, ένας εκπληκτικός δάσκαλος που είχα, ρώτησε όλη την τάξη “ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός;”. Άλλος έλεγε τον Ντε Νίρο, άλλος τον Πατσίνο και όταν ήρθε η σειρά μου είπα “εγώ”. Του είπα ότι με αυτά που έχω ζήσει, αλλά και έτσι όπως πιστεύω σε μένα στη δουλειά που θα ρίξω, εγώ θα είμαι ο καλύτερος ηθοποιός.

Και αυτός, πολύ σοβαρά, είπε ότι “κανείς από εσάς δεν θα δουλέψει στο θέατρο, αλλά αυτός θα δουλέψει”. Ο Δημήτρης Λάλος έκανε μαθήματα μαζί μας στη σχολή», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βαλάσης και πρόσθεσε:

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έκανα πολλά παιδιά και δεν θα πείραζα μύγα. Έχω πειράξει, έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Έχω στεναχωρήσει κι έχω κάνει κακό.

Έχω ζητήσει συγγνώμη με κλάματα από όσους έχω συναντήσει. Εξομολογούμαι κιόλας και το πιο σημαντικό είναι να ζητήσεις συγγνώμη από το θεό. Ζήτησα από τον Θεό, με κλάματα, να βρω δουλειά κι αμέσως χτύπησε το τηλέφωνο».

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για το θαύμα που έζησε

Το πρωί της Πέμπτης 18/11 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος αναφέρθηκε για ένα θαύμα που έζησε με αποτέλεσμα να αφήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα "άφωνους".

Μάλιστα, τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε το πραγματικό ποσό που είχε πάρει για δύο μήνες στο παιχνίδι. (δείτε εδώ)

«Ήμουν γυναικάς. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες, έκανα έκτροπα. Ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω στα πάθη μου και στα λάθη μου. Μου είπε ο πνευματικός μου «Μην το κάνεις αυτό, ο Θεός θα σε συνεφέρει και θα είναι δύσκολο για σένα». Εγώ δεν το άκουσα.

Το ίδιο βράδυ τσακώνομαι άσχημα με τη γυναίκα μου και της λέω «Τέλος, χωρίζουμε». Ανεβαίνουμε στη μηχανή και στο επόμενο στενό μετωπική. Η γυναίκα μου πέταξε 15 μέτρα μακριά. Εγώ επί τόπου έσπασα 16 πλευρά. Επειδή δεν πονούσα καθόλου και δεν μπορούσα να κουνηθώ, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι πάρα πολύ άσχημο…

Και λέω πάει, δεν θα ζήσω. Βλέπω τη γυναίκα μου εκεί και θεωρώ αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να έχει χαθεί και η αιτία να είμαι εγώ. Απείλησα τον Θεό τον ίδιο και του είπα «Τέλος! Θέλω να ζει.

Και λέω αν ζει θα αλλάξω τη ζωή μου όλη. Πάω με 16 κόκκαλα σπασμένα ανάποδα μέχρι εκεί, μη γνωρίζοντας αν η γυναίκα μου είναι ζωντανή ή νεκρή και της λέω «Θεοδώρα». Σηκώνεται όρθια και μου λέει «Γιατί είσαι κάτω; Τι έγινε»; Δεν είχε καταλάβει καν τι είχε γίνει, δεν είχε πειραχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά της.

Και της λέω «Αγάπη μου θα σε παντρευτώ, θα κάνουμε παιδιά, αν ζήσω». Και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πονάω και λέω θα ζήσω. Άρχισα να πονάω πάρα πολύ».