Νέος ρόλος- έκπληξη στη σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα"

Δεν θα το πιστέψετε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέος ρόλος- έκπληξη στη σειρά

Η σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" στο Mega, έχει ξεκινήσει δυναμικά, και όσο πάει γίνεται πιο αγαπητή, ειδικότερα όταν κάνουν guest εμφανίσεις, όπως αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα, σε αυτή ηθοποιοί που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές.

Σε λίγο καιρό λοιπόν αναμένεται να δούμε ακόμα μία αγαπημένη ηθοποιό να μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά, η οποία μάλιστα έχει καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός που μπαίνει στους Συμπέθερους Από τα Τίρανα

Είναι γεγονός λοιπόν, πως ετοιμάζονται για ακόμα μία προσθήκη καθώς η Μαρία Καβογιάννη, και επίσημα "εισβάλει" στους "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" σε έναν ρόλο- έκπληξη! Είναι πάντως σίγουρο, πως και εκεί θα την λατρέψουμε πριν καν δούμε πρώτα το επεισόδιο, καθώς η σειρά είναι κωμική και όλοι θυμόμαστε την αξέχαστη ερμηνεία της και τις ατάκες της στην εξίσου κωμική σειρά "Εγκλήματα". Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε λοιπόν!

Μαρία Καβογιάννη Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Ακόμα την φωνάζουν με ονόματα ρολών και το λατρεύει

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καβογιάννη σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της. Μάλιστα, στην εκπομπή, βγήκαν και αποκάλυψαν ην ημερομηνία του γάμου τους -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα. «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα “Εγκλήματα” και το Dolce Vita είναι από τα πιο σπουδαία που σκέφτομαι», πρόσθεσε. «Πριν από την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.